2019-10-07 04:54:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A szokásosnál bátrabb és kezdeményezőbb

Napi horoszkóp október 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Vízöntőből kellemesen fényszögeli a Marsot, ez a konstelláció támogatja az önbizalmát, növeli a találékonyságát, szinkronban érzi magát a környezetével. Ez a befolyás elmélyíti érzelmeit, a szenvedélyeit, felébreszti önben a vezetői képességet.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön jegyében álló Uránuszt kvadrálja, néhány kisebb változás történik most az életében, és mivel nem szereti a változásokat, ezért hangulata lázadó lehet. Valószínűleg most módosítania kell terveit, vagy az irányt, ez felzaklatja önt.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúrt a Hold kvadráttal fényszögeli. Úgy érzi, érzelmei ellentmondanak a logikának. Szállítással kapcsolatos problémákra számíthat, késésekkel találkozhat az üzletekben, melyek meglehetősen felbosszantják.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A közlekedésben késésekkel kell számolnia, és vigyázzon a netes levelezéseire, mert elveszhetnek, vagy nem érkeznek meg időben. Kerülje a szerződések aláírását.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap-Szaturnusz kvadrát miatt ön nagyon leterhelt a munkájában, olyannyira, hogy teljesen kimerül. Jót tenne önnek néhány nap pihenés, és ha önmaga nyugalmán kívül most semmi mással nem törődne. Minden munka megvárja.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúrt a harmadik sorsterületén a Hold és az Uránusz is támadja. Nem megfelelő az idő sem tárgyalásokhoz, sem szerződések aláírásához, a felek úgysem tudnak megegyezni, az ön idegei egyébként sincsenek kötélből, felesleges az idejét erre pazarolni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mars az ön első sorsterületén halad át és közben trigont alkot a Holddal, érzelmei fokozódnak, most ösztönösen vágyakozik a kalandra. Ilyenkor kezdődhetne egy új kapcsolata is, ha elég izgalmasnak érzi, ragadja meg az esélyt. A szokásosnál bátrabb és kezdeményezőbb.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az első sorsterületén áthaladó Merkúr most szembenállást alkot az Uránusszal, ez felgyorsítja a napját és az elméjét, valószínűleg számos egyéb váratlan esemény növeli ideges szorongását. Minden olyan múltbeli kérdés, amit figyelmen kívül hagyott, most visszatérhet. Tervkészítésre, tárgyalásokra nem megfelelő idő.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A hatodik sorsterületen elhelyezkedő Uránusz, mely retrográd szembenállást alkot a Merkúrral, légúti panaszokat okozhat, vagy kiújulhat az asztmája. Ha a helyzet nem javul, látogassa meg háziorvosát.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A második sorsterületén áthaladó Hold remek fényszöget kap a Marstól, ön a mai napon kiváló üzletet üthet nyélbe. A terv teljesen biztonságos, többszörösére növelheti bankszámláját.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Olyan konokul ragaszkodik most függetlenségéhez, hogy nem tűr el semmilyen beleszólást az életébe, még az önhöz legközelebb állóktól sem. Az izgalmak iránti igénye végletes, érzelmei összezavarodnak.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Három planéta az ön nyolcadik sorsterületén vonul át, valamilyen társuláson gondolkodik, az ügyet jobb, ha halasztja, mert még nincs teljesen kiforrva. Az ötlet nem rossz, de várjon alkalmasabb pillanatra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: